Club nieuws

Decospan Triatlon Menen
13 sep

Decospan Triatlon Menen

door Brecht

Amper een week na het AquaProtect 3Team clubkampioenschap in Damme stonden alweer heel wat AP3T'ers aan de start van de eerste editie van de Decospan Triatlon in Menen. Bram Decavel, onze net gekroonde clubkampioen, doet verslag!

Lees verder
Triatlon Van Vlaanderen
8 jul

Triatlon Van Vlaanderen

door Brecht

De uitbraak van het Coronavirus zorgde ervoor dat de gehele triatlon competitie abrupt stil kwam te liggen. Toen bekend werd dat de Triatlon(en Duatlon) Van Vlaanderen een van de eerste wedstrijden was die door kon gaan sinds de crisis waren clubleden Joke D'Haeyere, Bernard Demeulemeester en Jens Vercruysse er als de kippen bij om zich in te schrijven voor deze wedstrijd. Alle drie zetten ze straffe prestaties neer waarbij Joke 3de vrouw algemeen werd in de duatlon en Bernard 2de man werd in de categorie M50 duatlon. Lees hieronder mee hoe Joke de dag beleefde.

________________________________________________________________________________________________________

Lees verder
IM 70.3 Cascais
15 okt

IM 70.3 Cascais

door Brecht

Eind september trokken voorzitter Vincent Servaege en hoofdtrainer Filip Rigole naar Portugal, Cascais om precies te zijn, om daar deel te nemen aan de IM 70.3. Onder een aangename nazomerzon zetten ze er beide een meer dan puike prestatie neer! Vincent kroop in zijn pen en laat ons via zijn verslag zijn dag mee beleven.

_______________________________________________________________________________________________

Lees verder
SwimRun Belgium 2019
14 sep

SwimRun Belgium 2019

door Brecht

Op 31 augustus namen Filip Rigole en Ruben Cordonni deel aan het Belgisch kampioenschap swimrun in Waimes. Swimrun is een wedstrijd waarbij atleten een afstand dienen te lopen met onderweg enkele zwemproeven. In dit geval ging het over 34km met 3.2km te zwemmen verdeeld over passages van 150 tot 450m. Hierbij mogen allerlei hulpmiddelen gebruikt worden zoals wetsuit, paddles, pull bouy, ... MAAR dit dien je ook mee te nemen tijdens het lopen! Loopschoenen blijven ook aan... Goed overwegen dus ;-) Daarnaast kun je je ook aan elkaar verbinden met een elastiek, handig voor in het water...

Filip kroop in zijn pen en beschreef hoe hij de wedstrijd kwam en dag zelf beleefde!

_________________________________________________________________________________________________________

 

Lees verder
Clubkampioenschap Chtri'man 70.3 - Maaike (30/6/2019)
28 jul

Clubkampioenschap Chtri'man 70.3 - Maaike (30/6/2019)

door Brecht

In 2019 werd de Chtriman 113 gekozen als het clubkampioenschap van het Aqua Protect 3 Team. Met bijna 30 atleten waren we als club sterk vertegenwoordigd in Gravelines! Bij de vrouwen was het Maaike Ryngaert die als eerste vrouwelijke AP3T'er over de meet kwam. Ze beschreef uitvoering hoe ze de wedstrijddag beleefde en eventjes zelfs dacht zoiets nooit meer te doen... ;-) Lees met ons mee!

Lees verder