Welkom bij Aqua Protect 3 team

Bij onze triatlonclub met uitvalsbasis te Kortrijk komt zowel de zuivere recreant als de ambitieuze du- of triatleet aan zijn trekken. Onder de begeleiding van zowel zwem-, fiets- en looptrainers wordt getracht om elke atleet naar een hoger persoonlijk niveau te tillen. En met resultaat!

Heel wat van onze atleten kunnen mooie adelbrieven voorleggen in zowel loopwedstrijden als duatlons en triatlons. Dit zowel op de korte als op de lange afstanden, nationaal en internationaal (powerman of ironman).

Nieuws / uit de Aqua Protect 3 team Blog

20 aug

Alpsman XXL (09/06/2018)

Na triatlon Alpe d'Huez in 2015 en de Embrunman in 2016 leidde Wouter Remmerrie zijn onstilbare honger naar hoogtemeters zich dit jaar naar de Alpsman in Annecy, FR. Op dit...

20 aug

111 Jabbeke - Mathias (04/08/2018)

Het debuut van Mathias Windels op de lange afstand ging niet zonder slag of stoot, maar desalniettemin zette hij een sterke prestatie neer. Proficiat!

20 aug

111 Jabbeke - Vincent (04/08/2018)

Onze voorzitter Vincent Servaege nam deel aan de 111 triatlon te Jabbeke in voorbereiding van de IM70.3 Dun Laoghaire. Een slecht georganiseerd fietsonderdeel strooide wat roet...

Sponsors

Ontdek hiernaast de Aqua Protect 3 team hoofdsponsors. Wil je ook Aqua Protect 3 team steunen en sponsor worden ? Contacteer ons of ga naar de sponsorpagina.