Club nieuws

IM Mallorca (16/10/21)
19 nov

IM Mallorca (16/10/21)

door Brecht

Een Ironman finishen met een beperkte voorbereiding, het is niet veel atleten gegeven. Kersverse vader Bram Decavel, met 6 Ironman finishes ook niet aan zijn proefstuk toe, laat zien dat het wel kan... En dan nog in een strakke tijd van 10u44! Proficiat Bram!

_______________________________________________________________________________________________________

Lees verder
IM Klagenfurt (19/9/2021)
1 nov

IM Klagenfurt (19/9/2021)

door Brecht

Niet minder dan 6 AP3T atleten stonden er aan de start van de Ironman Klagenfurt. Voor Daphne Lecluyse, little G, was het haar eerste ervaring met de volledige afstand. In haar relaas vertelt in geuren en kleuren hoe ze samen met de andere atleten de dagen voor de wedstrijd beleefde en finaal de wedstrijd, de grote dag, ervaarde ... Sit back & enjoy the read :-)

__________________________________________________________________________________________________

Lees verder
IM Vitoria Gasteiz (12/9/2021)
19 sep

IM Vitoria Gasteiz (12/9/2021)

door Brecht

Afgelopen weekend reisde Nicolas Debusscher samen met Olivier Verstraeten af naar Noord Spanje om er deel te nemen aan IM Vitoria-Gasteiz.
Zware mist zorgde ervoor dat het zwemonderdeel werd afgeblazen, maar de twee AP3T atleten lieten het niet aan hun hart komen en zetten beiden een topprestatie neer.
Nicolas kroop in zijn pen en vertelt ons hoe hij zijn eerste volledige Ironman beleefde!

_________________________________________________________________________________________________________

Lees verder
Decospan Triatlon Menen
13 sep

Decospan Triatlon Menen

door Brecht

Amper een week na het AquaProtect 3Team clubkampioenschap in Damme stonden alweer heel wat AP3T'ers aan de start van de eerste editie van de Decospan Triatlon in Menen. Bram Decavel, onze net gekroonde clubkampioen, doet verslag!

Lees verder
Triatlon Van Vlaanderen
8 jul

Triatlon Van Vlaanderen

door Brecht

De uitbraak van het Coronavirus zorgde ervoor dat de gehele triatlon competitie abrupt stil kwam te liggen. Toen bekend werd dat de Triatlon(en Duatlon) Van Vlaanderen een van de eerste wedstrijden was die door kon gaan sinds de crisis waren clubleden Joke D'Haeyere, Bernard Demeulemeester en Jens Vercruysse er als de kippen bij om zich in te schrijven voor deze wedstrijd. Alle drie zetten ze straffe prestaties neer waarbij Joke 3de vrouw algemeen werd in de duatlon en Bernard 2de man werd in de categorie M50 duatlon. Lees hieronder mee hoe Joke de dag beleefde.

________________________________________________________________________________________________________

Lees verder