Algemene info

Algemene info

De actieve jeugd die geïnteresseerd is in triatlon of multisport in het algemeen kunnen bij het Aqua Protect 3team terecht vanaf 12 jaar. We laten hen stapsgewijs en op een speelse manier kennis maken met deze mooie sport. Belangrijk daarbij is dat iedereen dit doet op hun eigen niveau zonder enige verplichtingen. Vanaf 12 jaar kunnen ze via Triatlon Vlaanderen deelnemen aan een hele reeks jeugdwedstrijden.

Nieuwe jonge leden komen terecht in de groep “Initiatie” waarin we nieuwe bewegingsvaardigheden aanleren gerelateerd aan de triatlonsport. Na verloop van tijd kunnen ze dan doorstromen naar de groep “Competitie” en doelgericht naar hun eerste wedstrijd toewerken. De indeling van de groepen gebeurd op basis van het niveau van uw atleet zodat ze steeds een training op maat hebben. Contacteer hiervoor onze jeugdcoördinator Matthias Dewulf zodat je weet voor welke groep je kan inschrijven.

Trainingen

Groep Initiatie:

   ● Dinsdag: Zwemtraining van 19u tot 20u - Zwembad Lagaeplein Heule
   ● Woensdag: Looptraining van 18u tot 19u - Atletiekpiste Wembley
   ● Zaterdag: Zwemtraining van 17u30 tot 18u30 - Lago Kortrijk Weide


Groep Competitie:

   ● Dinsdag: Zwemtraining van 19u tot 20u - Zwembad Lagaeplein Heule
   ● Woensdag: Looptraining van 18u tot 19u - Atletiekpiste Wembley
   ● Vrijdag: Fietstraining techniek van 17u30 - 19u - Parking Wembley (gedurende de maanden september t.e.m. oktober en april t.e.m. juli)
   ● Zaterdag: Zwemtraining van 17u30 tot 18u30 - Lago Kortrijk Weide
   ● Zondag: Fietstraining uithouding* om 8u30 tijdens de zomermaanden en 9u tijdens de wintermaanden - Koning Albertpark Kortrijk

*Indien van toepassing voor uw atleet.

Lid worden

Het inschrijvingsgeld bedraagt €150 + licentie.
Inschrijven kan via deze link.
De inschrijving pas compleet is als het inschrijvingsgeld werd betaald via de webshop.